Annet Renhold
16692
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16692,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ANNET RENHOLD

I tillegg til daglig renhold tilbyr vi temporære tjenester. Disse er listet opp nedenfor.

Byggrengjøring

Vi kan påta oss byggrengjøring opp til rundt 3000m2, basert på kapasiteten vår i forhold til faste oppdrag. Over mange år har vi gjort en rekke forskjellige typer bygg, bolig, kontor, butikk, industri, og skip.

Hovedrengjøring

Næringslokaler, skole, industri, brakkerigger, skip, og andre bygg. Vi har erfaring fra mange typer spesialrengjøring. Spør om pristilbud og hvordan det kan gjøres.

Vinduspuss

For faste kunder og andre utfører vi større og mindre oppdrag. Med lift i høyden eller firesidig sprosseglass på kontor. Tilbud med fast pris på de fleste typer vinduspuss, gjerne sammen med fasade og persiennevask.

Oppskuring/Polish-behandling av gulv

En rekke typer belegg, stein, terazzo, flis og andre typer gulv, må vedlikeholdes ut fra spesifikke behov. Begynn alltid med en uforpliktende befaring og bli enig om hva som kan gjøres og ønsket finish. Tilbud med fast pris på de fleste oppdrag.

Olje på tregulv

Eikegulv med voks eller olje trenger regelmessig rens og etterbehandling. Vedlikehold kan ofte gjøres uten å fjerne inventar. Krever befaring først. Tilbud med fast pris og plan for utførelse gis på forhånd. Noen ganger er det fornuftig med en prøvebehandling på et lite felt for å se ønsket resultat.

Tepperens

Vi gjør «kaffeflekker» og vi gjør store tepperenser for faste kunder og andre. Viktig med rett kjemi, god nok skylling og lite restfuktighet for hurtig tørking.

Fasaderengjøring

Tilbud med faste priser, etter befaring. Gjøres i sammenheng med vinduspuss og persiennevask. Vi gjør jobben med varmt vann og lite/ingen kjemi, av miljøhensyn. Vi kan spyle med 10-150 grader varmt vann og 70-200 bar.Noen fasader er skjøre og noen er «steinharde» så ingen jobb er lik! Sikkerhetsanalyse gjøres alltid før oppstart.

Persiennerengjøring

Gjøres vanligvis sammen med vinduspuss. Varmt vann (70-110 grader) og lite/ingen kjemi, rengjør godt. Miljøvennlig.

Vikarrenhold

Vi kan steppe inn på kort varsel ved sykdom eller ekstra behov. Fast pris eller timepris. Be om tilbud. Vi er ikke vikarbyrå. Alle våre renholdere er fast ansatte.

Rådgivning og opplæring

Over 30 år med allsidig erfaring fra utførelse, drift, planlegging og opplæring, gjør at vi har mye kunnskap og erfaring å bidra med!

Annet renhold

Ta gjerne kontakt med oss!