Trapperenhold
16665
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16665,page-child,parent-pageid-16620,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

FELLESAREALER/TRAPPERENHOLD

Rengjøring av fellesareal innbefatter ofte store arealer, som må vaskes manuelt, da det ikke er plass til rengjøringsmaskiner. Manuell rengjøring er tungt, så det er viktig med et godt vedlikehold av gulv. En annen avgjørende faktor er gode avtråkkingssoner med matter, rister og lignende som hindrer innføring av snø, sand/grus og søle på gulver som skal rengjøres.

 

Et enkelt prinsipp for renhold av fellesareal er at jo høyere standard det er på gulvene (at de er godt vedlikeholdte og fortsatt blanke), jo lettere og raskere utføres renholdet – noe som igjen påvirker kostnadene. Forholdsvis beskjedne investeringer i tiltak som nevnt ovenfor kan altså redusere den totale kostnaden betraktelig.

 

Vi bistår gjerne med råd for løsninger før vi beregner kostnaden for dere.

Ta gjerne kontakt med oss!